Active members have unlimited access to the live classes in our private Facebook
Groups. If you want access, please email vida@vidafitness.com. Live classes are available as recordings immediately following their air times. Find classes grouped by type in the ‘Units’ section of this group.

LIVESTREAM CLASS SCHEDULE
loading

Monday

6:30 AM 45 Minutes Virtual CircuitX: SHRED Mike Wilkinson
9:30 AM 60 Minutes Virtual BODYPUMP Michaela Brown Jones
12:00 PM 60 Minutes Virtual VIDA Barre Tami Devitis
3:00 PM 45 Minutes Virtual Cardio Kickboxing Colleen Palomaa
5:30 PM 60 Minutes Virtual Vinyasa Yoga Rachael Fine
6:30 PM 45 Minutes Virtual CircuitX: CUT Joel Patton

Tuesday

6:30 AM 60 Minutes Virtual VIDA Barre Natasha Hilton
7:30 AM 45 Minutes Virtual CircuitX: BURN Shawn Morris
9:30 AM 60 Minutes Virtual Vinyasa Yoga Colleen Palomaa
12:00 PM 45 Minutes Virtual CircuitX: SHRED Shanika Kynard
1:00 PM 15 Minutes Virtual Killer Core Shanika Kynard
3:00 PM 60 Minutes Virtual Mat Pilates Jacqui Beard
5:30 PM 45 Minutes Virtual CircuitX: CUT Will Emslie
6:30 PM 60 Minutes Virtual Power Yoga Chris Parkison

Wednesday

6:30 AM 45 Minutes Virtual CircuitX: CUT Sara Fadziewicz
7:30 AM 60 Minutes Virtual Ripped Yoga Caroline Hoang
9:30 AM 45 Minutes Virtual CircuitX: SHRED Jen Jackson
12:00 PM 60 Minutes Virtual Vinyasa Yoga Mimi Rieger
3:00 PM 45 Minutes Virtual Cardio Kickboxing Shanika Kynard
5:30 PM 60 Minutes Virtual VIDA Barre Jacqui Beard
6:30 PM 60 Minutes Virtual Cardio Dance Dion Jordan

Thursday

6:30 AM 60 Minutes Virtual Vinyasa Yoga Victoria Wolfgang
7:30 AM 45 Minutes Virtual CircuitX: CUT Mike Wilkinson
9:30 AM 60 Minutes Virtual VIDA Barre Michelle Fantone
12:00 PM 45 Minutes Virtual CircuitX: BURN David McMichael
1:00 PM 15 Minutes Virtual Killer Core David McMichael
3:00 PM 60 Minutes Virtual Yoga for Athletes Chris Parkison
5:30 PM 45 Minutes Virtual CircuitX: SHRED Shanika Kynard
6:30 PM 45 Minutes Virtual Mat Pilates Tami Devitis

Friday

6:30 AM 45 Minutes Virtual CircuitX: BURN Sara Fadziewicz
9:30 AM 60 Minutes Virtual BODYPUMP Tami Devitis
12:00 PM 60 Minutes Virtual Mat Pilates Chris Parkison
3:00 PM 45 Minutes Virtual CircuitX: SHRED Shawn Morris
5:30 PM 60 Minutes Virtual Cardio Dance Rene Baez

Saturday

8:30 AM 45 Minutes Virtual CircuitX: CUT Will Emslie
9:45 AM 60 Minutes Virtual Vinyasa Yoga Joann Hill
11:00 AM 45 Minutes Virtual Cardio Kickboxing Tami Devitis
12:00 PM 15 Minutes Virtual Killer Core Tami Devitis
12:15 PM 60 Minutes Virtual VIDA Barre Dona Paknejad
1:30 PM 45 Minutes Virtual CircuitX: SHRED Michaela Brown Jones

Sunday

9:45 AM 60 Minutes Virtual ZUMBA Jose Rodriguez
11:00 AM 60 Minutes Virtual Mat Pilates Jacqui Beard
12:15 PM 45 Minutes Virtual CircuitX: BURN Tami Devitis
1:30 PM 60 Minutes Virtual VIDA Barre Michaela Brown Jones
2:45 PM 45 Minutes Virtual CircuitX: CUT George Cruz
5:30 PM 60 Minutes Virtual Mobility & Stretch Michaela Brown Jones