BALLSTON CLASS SCHEDULE
loading
Time Duration Class Name Instructor

Tuesday
13 April

7:30am 45 Minutes CircuitX: BURN Tori Burke
12:00pm 45 Minutes BODYPUMP45 Kelly Fanniff
5:15pm 45 Minutes Barbell Blast Shanika Kynard
6:00pm 60 Minutes Yoga for Athletes Stuart Bishop
6:15pm 15 Minutes Killer Core Shanika Kynard
6:45pm 60 Minutes ZUMBA Jose Rodriguez
6:45pm 60 Minutes Spin & Sculpt Shanika Kynard
7:15pm 60 Minutes Candlelight Yoga60 Stephanie Tamene

Wednesday
14 April

7:45am 60 Minutes Power Yoga Julie Wolinsky
5:45pm 30 Minutes BODYPUMP45 Patrick Juber
6:00pm 60 Minutes Restorative Yoga Erina Patrick
6:30pm 60 Minutes Outdoor Power Yoga Andre Lackey
6:45pm 45 Minutes Coach by Color45 Lauren McManus

Thursday
15 April

7:45am 45 Minutes BODYPUMP45 Carlos Arroyo
5:30pm 45 Minutes Ripped Yoga Caroline Hoang
6:30pm 30 Minutes Outdoor Bootcamp Caroline Hoang
6:45pm 45 Minutes VIDA Barre45 Tori Burke
7:30pm 30 Minutes TKO Shanika Kynard